Ingrediens dosering

Silo System’s seneste produkt inden for småingrediensdosering “Space-Compact” er et automatisk anlæg med en meget høj grad af fleksibilitet, som kan være essentielt hvor pladsen er sparsom. Med dets fleksibilitet kan “Space-Compact” designes til hver enkelt kundes specifikke behov.

Under udvikling af “Space-Compact” er vægten lagt på præcision, avanceret design, valg af materialer, og sammenspillet med de øvrige Silo System produkter, ikke mindst Vision 4000 Receptstyrings- og vejesystem. “Space-Compact” kan rumme 10 beholdere indenfor et område på mindre end 4×4 meter. Beholderne er egnede til de fleste former for pulverformige og krystalliserede råmaterialer.

Finvægten af rustfri stål er indvendigt belagt med en fødevaregodkendt teflon-coating, og er ophængt på 3 vejeceller under en støvfri afskærmning. Finvægten tilføres råmateriale ved hjælp af integrerede snegle og omrørere. Hver beholder er forberedt for montering af vibrator, som kan være nødvendig for at tilsikre 100% effektiv tømning af visse ingredienser.

Til større anlæg tilbyder vi “Universal Ingredient Dosing Plant”, som er et fuldautomatisk recept-styret doseringssystem, som via sin fleksibilitet er i stand til at håndtere en bred vifte af små og mellemstore ingredienser såsom mel, sukker og andre pulverformige ingredienser.