Processtyring

Receptcomputere og vejeforstærkere.
Selv den bedste opskrift vil ikke lykkes, medmindre alle ingredienser doseres fuldstændig nøjagtigt.

Gennem mange år har vi hos Silo System ApS udviklet og produceret processtyringssystemer i mange forskellige sammenhænge, med focus på automatisk indvejning, en teknologi der anvendes i såvel bagerier som anden fødevareproduktion.

I dag begynder vort produktsortiment med den lille Vision 1100, der er unik til styring af de relativt enkle processer ved indvejning i en vejebeholder fra 1,2,3 eller 4 siloer.

Til mellem store opgaver med behov for såvel recepter som flere ingredienser findes løsninger baseret på Allen Bradley Panel View tilrettet det specifikke behov.

Endelig har vi til computer recepthåndtering og vejeproces styring Vision 4000, der er den ultimative løsning til avanceret industriel produktion og total receptstyring. Vision 4000 er baseret på Windows 2000 software og installeres på industri PC med Touch Screen paneler til betjening, anbragt på hensigtsmæssige placeringer i produktionsområdet.

Vision 4000 indgår typisk i en netværksløsning, der sikrer en komplet dokumentation af produktionsforløb og råvare overvågning og bidrager effektivt til forbedret produktivitet og produktkvalitet.