Vejning

Vejeløsninger i produktionsområdet.
Solid konstruktion, teknisk perfektion samt nem rengøring og vedligeholdelse er nogle af de vigtigste begreber vi vil understrege når det gælder vort vejeudstyr, der er konstrueret til at modstå de konstante påvirkninger der findes i det ofte våde og støvede miljø i bageriets ælteområde. Alt begynder med erfaring og velprøvet teknologi, et rent design og stærk konstruktion og i tillæg den ekstraordinære håndværksmæssige udførelse, der præger hvert eneste stykke udstyr fra Silo System ApS.

Udover selve vejeteknologien, indeholder vore vejestationer de bedste løsninger inden for filterteknologi, udløb og tømmehjælp. Vejebeholdere ophænges enten ved hjælp af standard galger på gulvet, stativer på væggen eller i loftet. Støvlåg der automatisk sænkes ned over æltemaskinens kar, kan monteres i alle typer af vore vejebeholder-ophæng. Den ultimative løsning der bidrager til at holde lokalerne frie for støv, er vort støvudsugningssystem, der kan føjes til løsningen som en enhed, eller løsningen kan tilsluttes eksisterende støvudsugningssystem.

I tilfælde hvor et antal æltemaskiner forsynes fra en enkelt vejestation, kan løsningen indeholde en køreskinne, udløbsrør der er drejbare eller forsynet med forgreningsspjæld. Som med støvlågene, er hver eneste løsning skræddersyet så den passer til kundens æltemaskiner.

Eksempel på en kombineret vejestation incl. en 100 kg modtagebeholder med udløbsrør til småingrenser (t.v.), en 250 kg vejebeholder med pneumatisk tømmehjælp og spjæld, automatisk filterrenseenhed og støvlåg (i midten), samt en 140 liter væskevægt (t.h.). Vision 2000 receptcomputeren, som er koblet op med B48 vandblanderen, ses på væggen.

Previous slide
Next slide